Natasja Poels (NL)

Klientin
Natasja Poels
Dienstleistungen
Web design incl. Shop anbindung

Natasja had als klein meisje maar 1 droom… zangeres worden.

Gedreven door passie en liefde voor het vak zal zij met haar unieke stemgeluid, enthousiasme en uitstraling een onvergetelijke indruk achterlaten, voor u en uw gasten.

Ze zong de hele dag door en organiseerde al op 5 jarige leeftijd een mini concert voor haar klasgenootjes. Met een mooi jurkje aan, haar vinylplaatjes onder de arm liep ze naar school en zong ze de hele middag voor haar klasgenootjes van de kleuterklas.

Zingen en muziek maken beheerste haar leven en zo rond haar  12 jarige levensjaar sleepte ze vele prijzen in de wacht op diverse talentenjachten met haar vertolking van Nicole’s “Ein Bischen Frieden”. 

Mehr Lesen

40000
Aufrufe bei YouTube

Natasja met de single „Trots op jou“. Opgenomen in de Rooftop Studios door Edwin van Hoevelaak. Info en boekingen: www.natasja.tv

Helene Fischer Tribute By Natasja

Helene Fischer Tribute by Natasja! Atemlos genieten van de hits van Helene Fischer met…

In een 30 minuten optreden brengt zij de beste hits van Duitslands Schlagerkönigin ten gehore; Atemlos, Mitten im Paradies, Lass mich in dein Leben, Ich will Immer Wieder… en vele andere meezingers! Helene Fischer Tribute by Natascha beschikt over jarenlange podiumervaring en met haar prachtige outfit betreedt deze geroutineerde blondine de bühne en bespeelt met liefde en overgave haar publiek! Haar performance is niet onopgemerkt gebleven; niet zelden kan zij de zaal pas verlaten nadat ze fans en schlagerliefhebbers heeft voorzien van een ‘heuse’ handtekening.

Mein Songs

Natasja's Webshop

Heeft u onze Webshop al bezocht?

Klik op hier Shoppen om alles te bekijken, veel plezier!

T-shirts

Klassiek model T-shirt voor mannen. 100% katoen

Hoodies

Zachte warme hoodie voor mannen . 80% katoen, 20% polyester.

Becher (Mok)

Gekleurde mok van porselein.

Taschen

Schoudertas van licht geweven stof met brede hengsel, bodem en zijplooien en drukknoop. 60% katoen (uit ecologische aanbouw), 40% polyester, van gerecyclede grondstoffen.

Kussenbezüge

Kussenovertrek voor kussens in het formaat 45 x 45 cm, gemaakt van stevige twill-stof, 100% katoen.

Jacken

Klassiek mannenjack met capuchon, 80% katoen en 20% polyester.

Natasja & Edwin - Dichterbij dan ooit

Natasja en Edwin van Hoevelaak kwamen op 10 Juli 2021 uit met hun eerste Single een fantastisch duet: Dichterbij dan ooit Een volkse Popsong met een vleugje country.

NU AL

0 +
vieuws op YouTube!!
van Hoevelaak Records

Danke fürs Teilen!

Natasja Poels

Natasja Poels (NL)

Haben Sie ein Projekt für uns?
Lassen Sie uns darüber Reden!